Boek Nieuw in oud, Binckhorst Den Haag

11-2020 | update 2: op 9 oktober is het boek uitgekomen. Nieuwsgierig of bestellen? Kijk op www.eindeloos.com

06-2020 | update: de crowdfunding is rond, we zijn op het moment druk met de opmaak van het boek.

11-2019 | Bij Eindeloos ontwerpen en uitgeven zijn we een crowdfundactie gestart om een nieuw uit te geven boek Nieuw in Oud, Binckhorst Den Haag, te kunnen maken. Dit boek is een samenwerkingsproject met Stichting Haags Industrieel Erfgoed (SHIE) en zal twaalf projecten van herbestemming van industrieel erfgoed in de Haagse Binckhorst beschrijven. Zowel geschiedenis van de diverse bedrijfslocaties en firma’s als de herontwikkeling van de complexen worden behandeld. Het geheel wordt gelardeerd met tien verrassende typische Binckhorst-erfgoedelementen.
Meer weten of doneren? www.eindeloos.com of www.voordekunst.nl

Boek CASUS KVK

12-2018 | Het boek CASUS KVK, Transformatie van een instituut, ontworpen voor Performa uitgeverij, is gedrukt. Altijd spannend, maar mede dankzij drukkerij Zalsman is het prachtig geworden. 19 december wordt het gepresenteerd en daarna is het verkrijgbaar bij Performa uitgeverij of in de boekhandel.

Nieuw nummer hoda magazine

03-2018 | Speciaal voor Ramadan komt hoda magazine dit jaar terug met een special. Om dit nummer te kunnen financieren, is op kickstarter.com met succes een crowdfundingsactie gedaan. Wil je meer zien? kijk op hoda magazine
Daar is ook alvast bij wijze van voorproefje een DIY-spread uit het nieuwe nummer te vinden.

Boek Hollands Spoor, Een Koninklijk Treinstation

09-2017 | Bij Eindeloos ontwerpen en uitgeven hebben we een nieuw boek over station Hollands Spoor in Den Haag ontworpen en uitgegeven.
Het boek is een samenwerkingsproject van Eindeloos ontwerpen en uitgeven en de Stichting Haags Industrieel Erfgoed (SHIE). Het heeft een bijzondere vormgeving met veel beeldmateriaal, zoals historische foto’s, prenten en tekeningen en recente foto’s van de architectuurfotograaf Paul Lunenburg. Ook zitten er uitslaanders in met unieke ontwerpschetsen van het station.
Meer weten of bestellen? www.eindeloos.com

Eindelijk!

09-2017 | Na een lange periode van geen tijd hebben, uitstellen, uitproberen, het wiel opnieuw proberen uit te vinden, via WordPress waar ik niet voor elkaar kreeg wat ik wilde, naar AdobeMuse, wat toch minder bruikbaar bleek dan het leek, weer terug naar WordPress. Uiteindelijk met de geweldige hulp van Eindeloos-collega, webdesigner en WordPress-expert Ed van den Heuvel, is mijn site dan eindelijk online!

nieuws! de webite van Licht Ontvlambaar eindelijk online!